Начало Общество Панагюрските ротарианци връчиха ПРИЗове за прослава (ВИДЕО)

Панагюрските ротарианци връчиха ПРИЗове за прослава (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ
restorant

IMG_7235

Традиционните си ПРИЗове „В прослава на Панагюрище и България” връчиха снощи, 10 април, на официална церемония в хотел “Каменград” панагюрските ротарианци.

Учредени от местните ротарианци през 2008 година, те се присъждат за съпричастност, дарителност и помощ при решаването на проблемите в обществото, както и за заслуги за прославата на родния край и Родината. Наградата е морална и е в ротарианския дух да насърчава високоморални норми във всички професии и да помага за изграждането на доброжелателство и мир по света.

IMG_7198

Ние, като хуманитарна организация, през годината осъществяваме своята дейност и своите проекти с целта, с мисълта, да служим на обществото. Но все пак, ние трябва да се вглеждаме в добрите примери на нашите приятели, в техния ентусиазъм и усилия, които влагат, за да създават добро. Затова, вече толкова години, връчваме нашите Ротари ПРИЗнания„, подчерта президентът на Ротари-Панагюрище Стоян Джубелиев.

Г-н Джубелиев лично връчи призовете на тазгодишните носители, а те са:

Иван Александров, председател на Сдружение „Асарел България Оупън“  за перфектната организация на Международния турнир по тенис на маса в Панагюрище, в който участват спортисти от световна величина. Предстоящото трето издание на турнира ще бъде с награден фонд от 130 000 щ. долара.

Иван Иванов, управител на фирма „Огнена хризантема” за популяризирането на България и Панагюрище и ролята му за провеждане на Световното първенство по фойерверки в града ни.

Нона Немигенчева, музикален педагог, откривател на таланти, нейните възпитаници печелят многобройни престижни награди в страната.

Припомняме, че с престижните Ротари признания за 2015 година бяха удостоени управителят на „Асарел Панагюрище Здраве“АД д-р Борислав Ацев, изпълнителният директор на „Асарел-Медет” АД инж. Делчо Николов, Иван Хаинов, писателят Боян Ангелов и автомобилният състезател Любен Каменов.

IMG_7229 IMG_7225 IMG_7216 IMG_7211 IMG_7210 IMG_7197 IMG_7232