Начало Общество Полицаи обучаваха деца по самбо и карате

Полицаи обучаваха деца по самбо и карате

СПОДЕЛИ
Доброволците от Детските полицейски управления в Пазарджик и Панагюрище присъстваха и взеха активно участие в републиканския преглед по полицейска лична защита и карате, организиран от Спортната асоциация на МВР.
 
Срещата се проведе в спортна зала „Васил Левски” в Пазарджик. Събитието беше ръководено от главния инструктор по полицейска лична защита на вътрешното министерство инспектор Тони Петров.
 
Децата с интерес наблюдаваха възможностите и уменията на участващите в прегледа служители. Най-голямото удоволствие за тях беше проведеното им обучение от опитни инструктори. Децата взеха активно участие, като показаха много сръчност, ловкост и добри познания в личната защита.
 
Това се дължи на усърдната работа на техните наставници по места, които активно работят с тях вече втора учебна година. Това беше и последното обучение в рамките на проекта „Детско полицейско управление” провеждано на територията на региона.
 
По случай Деня на детето в зала „Арена Армеец“ в гр.Панагюрище се проведе и финалното тържество под надслов „Как Детското полицейско управление променя нашия град”. В него взеха участие всички доброволци от Пазарджик, Панагюрище, Септември, Пещера и Велинград.