Начало Общество Пожарникарят Саво Площаков от „ПБЗН” в Стрелча с награда от министър Цветлин...

Пожарникарят Саво Площаков от „ПБЗН” в Стрелча с награда от министър Цветлин Йовчев

СПОДЕЛИ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAДни преди празника на МВР, със свои заповеди министърът на вътрешните работи  Цветлин Йовчен е наградил главен инспектор Методи Ушев – началник на РСПБЗН-Велинград и пожарникар Саво Площаков от Участък „ПБЗН” в Стрелча. Още седем огнеборци са с награди от заместник-министъра на вътрешните работи Васил Маринов и главния секретар Светлозар Лазаров. Общо 156 служители от Областната дирекция на МВР и Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението” в областния град са наградени от ръководствата на МВР и ГДПБЗН по случай пети юли.

В тази връзка в заседателната зала на ОДМВР-Пазарджик се състоя тържествено съвещание, на което директорът главен инспектор Йордан Рогачев поздрави присъстващите. Бяха прочетени и заповедите за награди на отличилите се през годината служители.

За добрата си и професионална работа като ръководител с едно от най-високите отличия в системата на МВР –почетен знак на МВР ІІ степен е награден заместник директорът главен инспектор Иван Васев. Почетен знак на МВР ІІІ степен получи младши- автоконтрольорът в РУП-Велинград Борис Боков. В своята дейност като пътен полицай във велинградско Борис Боков има 10 случая на отказани подкупи предложени му от водачи на МПС и отлични резултати от служебната му дейност.