Начало Общество Претупан ремонт е причина за аварията вчера

Претупан ремонт е причина за аварията вчера

СПОДЕЛИ

Абсурден ремонт, извършен през 2010 година на магистралния водопровод е причина за аварята вчера. При смяната на тръбите край Елшица, където бе районът на аварията,  вчера, екипът на В и К се натъкнал на странна гледка – авариралият участък от водопровода не е бил заровен в земята, а преминавал "въздушно". При възникнал пожар вчера в същия участък, тръбите са се стопили и това е довело да прекъсване на магистралния водопровод.

 Наложило се е спешно да се подменя стопената част от тръбата, което пък е причината за вчерашните затруднения във водоподаването. Това съобщи вчера кметът Никола Белишки на заседанието на комисия "ТСУ". 

 

4 КОМЕНТАРА

  1. В далечната 2010г. писмеността е била открита и едва ли ще е трудно да се установи от кой е извършен ремонта,по чия поръчка и по каква причина.Също така не е без значение и кой е приел обекта.И хубаво е ,ако има съмнение за нещо нередно да се сезира прокуратурата.
    Сигурно има кой да свърши това,но то няма да се случи,защото ще лъснат далаверите на предишните управляващи,а гарван- гарвану, око не вади.Иначе за какво им е КОКАЛА на властта ,ако не могат да си гризнат?




    0



    0
  2. Като слушам кмета все едно слушам ментора му БОЙКО РАЗБОЙКО.За всяко нещо е виновен Сергей Станишев,Нострадамус ,Халеевата комета и ред други само не и те.А бе кмете нали назначихте нов управител на водното.Нима той не е направил ревизия на трасето та да не знае от къде и как минава то.То все едно да си направиш къща ама да не знаеш къде са ти вратите и да не можеш да си влезеш.Засрамете се .Стига с тези оправдания този пречи оня не дава а вземете свършете нещо полезно за този град.




    0



    0