Начало Развлечение Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Програма на кино „Модерен театър“ за тази седмица

43
0
СПОДЕЛИ

Тази седмица програмата в кино Модерен театър ще зарадва феновете на драмата. Очакват ги две премиери – „Ритъмът на греха“ с участието на Алисън Стоунър и „Съдията“, чийто главни роли за поверени на  Били Боб Торнтън  и Дакс Шепард. Малките фенове на киното ще се забавляват с анимацията „Легендата за Оз: Завръщането на Дороти“.

Ritamat-na-greha-168x300РИТЪМЪТ НА ГРЕХА 3D – Премиера

Жанр: Драма, Романтичен, Музикален

В ролите: Алисън Стоунър, Мартин Ломбард, Чад Смит, Стивън Бос, Адам Дж. Севани, Райън Гузман, Изабела Мико, Бриана Евиган, Миша Габриел Хамилтан, Фиона Врум.

Дата: 15.10.2014 г.

Час: 19:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

Една от най-популярните танцови продукции в историята издига конкуренцията в жанра до невиждани висоти в “Ритъмът на греха”. Уличният танцьор от Маями Шон Аса (Райън Газман) се премества в Холивуд с мечтите си за слава и богатство, но се сблъсква с почти нулеви шансовете за попадане в професионалния свят на танца.
Когато обаче сформираната от него и от красивата и упорита Анди Уест (Бриана Евиган) нова танцова група достига до финалните кръгове на оспорвано телевизионно състезание в бляскавия Лас Вегас, Шон най-сетне получава възможност да сбъдне мечтите си… стига да успее да се абстрахира от някои свои стари познанства и дългогодишни съперничества и да се концентрира над това, което обича най-много – да танцува.

LEGENDATA-ZA-OZ-ZAVRASHHANETO-NA-DOROTI-3D-206x300ЛЕГЕНДАТА ЗА ОЗ: ЗАВРЪЩАНЕТО НА ДОРОТИ 3D – Премиера

Жанр: Анимация

Дата: 18.10.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

Филмът е базиран от популярния детски роман ”Магьосникът от Оз”. В центъра на сюжета е младата Дороти, която се завръща обратно в Канзас Сити само да открие, че торнадото което по-рано я е транспортирало в магическия свят на Оз е разрушило града. Домът й е в руини, а по-голямата част от жителите на Канзас се изнасят.

Но веднага след като се завръща в града си Дороти е отново транспортирана в Оз. Там тя открива, че нещата са се променили – целият магически свят е застрашен и живеещите в него се нуждаят от спешна помощ. Всичко се разпада, а приятелите на Дороти са изчезнали без да оставят следа. Докато се опитва да ги намери и да помогне на Оз тя се среща с много други нови същества и се забърква в сериозни проблеми.

Sadiyata-207x300СЪДИЯТА – Премиера

Жанр: Драма

В ролите: Били Боб Торнтън, Дакс Шепард, Винсент Д’Онофрио, Робърт Дювал, Ерик Уест, Лейтън Мистър, Вера Фармига, Робърт Дауни-мл.

Дата: 18.10.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

Героят на Дювал е известен в малкия си град като безкомпромисен съдия, а синът му, Ханк (изигран от Дауни) е още по-безпощаден и от баща си. Ханк е успешен ловък адвокат в големия град, който е избягал възможно надалеч от корените си, но семейна трагедия го принуждава да се върне обратно у дома – при властния си баща и хората, които се е опитал да загърби.

Плановете на Ханк за бързо прибиране са възпрепятствани, когато последният човек, за когото някога е очаквал да имат нужда от услугите му, е обвинен в убийство. Съдията, дългогодишният арбитър на правосъдието, сега е изправен пред милостта на системата, без алиби и дори без никакъв спомен от въпросната нощ. След толкова много години и толкова много белези, и за бащата, и за синът, пътуването да открият истината се превръща в нещо повече от инцидент по тъмен, селски път. Това е разказ за спомени, любов и възможност за изкупление.