Начало Култура С пищна заря отборът на Татарстан взриви небето над Панагюрище във втората...

С пищна заря отборът на Татарстан взриви небето над Панагюрище във втората вечер на Световното по фойерверки

СПОДЕЛИ

page

Хип-хоп идолът Криско даде старт на втората вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на Панагюрище, България’ 2017.

Той зарадва стотиците жители и гости на града, изпълнили централния площад „20-ти април”, с много песни, настроение и завладяваща усмивка. Малки и големи пяха и танцуваха с него на някои от най-популярните му парчета.

krisko 1

Концертната програма продължи с познатите и любими песни на рок динозаврите „Диана Експрес”.

IMG_2382

Най-чаканият момент на вечерта за всички присъстващи бе впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище. Подгряваща заря започна точно в 21:45 и бе подготвена от панагюрската фирма „Огнена хризантема” ЕООД. Минути по-късно невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Татарстан, а публиката ги обсипа с бурните си овации.

IMG_2559

IMG_2387

IMG_2441

IMG_2555 IMG_2526

 

След състезателната програма на отбора на Татарстан, вечерта продължи с концертна програма на една от водещите рок банди в България „SEVI”, която преди броени дни откри концерта на световноизвестната група „Europe” в София.

IMG_2600 IMG_2587

Третата вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’2017, на 28 май 2017 година /неделя/, е с начален час 20:00 часа. Първа на сцената ще излезе популярната млада изпълнителка Дарина Йотова – ДАРА, а след нея – група „АТЛАС“.

Подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа, а след нея ще се насладим на свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Казахстан.

Третата вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘ 2017 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на българската рок-група „THE DOCTORS“.

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ТУК