Начало Общество Седмицата на бащата се проведе в ДГ „Пролет“

Седмицата на бащата се проведе в ДГ „Пролет“

СПОДЕЛИ

За втора поредна година Седмицата на Бащата се проведе в ДГ „Пролет“ – Панагюрище. Детското заведение се включи активно с редица инициативи: група „Мечо Пух“- „При нас е весело с татко“, група „Слънце“-„От природните блага на есента с татко правим чудеса“, група „Мики Маус“- „Приказна забава с татко в нашата градина детска“, група „Веселячета“- „Опознаваме света с татко“.

През цялата седмица екипът на групата създаде различни възможности за бащите да изживеят много щастливи мигове със своите деца и техните приятели в детската градина.

От група „Мики Маус“, с учители г-жа Мариана Дерменджиева и г-жа Мария Чамова организираха инициативата „Приказна забава с татко в нашата градина детска“. Малките чаровни артисти бяха подкрепени емоционално от своите бащи в първата си празнична изява. Ценните поуки пък, свързани с екологичното отношение към природата и здравето на хората, ще бъдат запомнени за цял живот.

Децата и родителите вдъхновено създадоха с природни материали многобагрени красиви апликации и впечатляващи мини инсталации „Есенна феерия“, които представиха успешно в общинския конкурс „Даровете на есента“ и получиха заслужено признание.

Група „Слънце“, с учители г-жа Мариана Илиева и г-жа Теодора Костадинова се забавляваха заедно под надслов „От природните блага на есента с татко правим чудеса“. През Седмицата децата и бащите от група „Веселячета“, с учители г-жа Нели Борисова и г-жа Десислава Шопова с голямо вълнение „Опознаваха света с татко“. Група „Мечо Пух“, с учители Катя Джубелиева и Божана Джубелиева се забавляваха с „При нас е весело с татко“.

Незабравими ще останат за татковците миговете, прекарани с децата, по време на кампанията. Осъзнато и желано участие в инициативите на групите доказват, че истинските мъже знаят как да бъдат бащи!

СНИМКИ ОТ ИНИЦИАТИВАТА ТУК