Начало Общество Слагат дъски с пирони срещу автоджигити

Слагат дъски с пирони срещу автоджигити

СПОДЕЛИ

 Отчаяни панагюрци готвят крути мерки срещу джигитите, които фучат всеки ден по пътищата  с бясна скорост. Съграждани на Райна Княгиня заплашват, че ще редят дъски с пирони по пътищата, за да озаптят бесните водачи. По ул. “Нистор Ружеков” особено положението е повече от нетърпимо, жалват се живеещите в района. Постоянно преминават камиони, а водачите им карат като луди с бясна скорост и дори няма да усетят, ако блъснат някого. Никой не взима мерки и не ни остава нищо друго освен да наредим дъски с пирончета, за да не карат все едно са на рали. Ние как да живеем в такава обстановка, освен да не излизаме от къщи, питат се живеещите по “Нистор Ружеков”.
Говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов посъветва гражданите да подадат сигнал в Районното управление в бунтовния град.
Веднага щом го получат, колегите от Панагюрище ще реагират и ще вземат съответните мерки, увери Стоянов.

Източник: http://marica.bg

 

1 КОМЕНТАР

  1. Когато почнете да ми купувате гумите тогава ще слагате пирони по-пътищата! Спазвам си ограниченията,но ако мина през тази дъска с пирончетата после кой ще ми купува гумите? Има си хора ,които да мислят по-този въпрос.В противен случай тези пирончета може и през носа да ви излезат! :lol:




    0



    0