Начало Развлечение Соня Калпакова и Антим Джунов спечелиха конкурса за най-красива влюбена двойка

Соня Калпакова и Антим Джунов спечелиха конкурса за най-красива влюбена двойка

76
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

gerb-love

За трета поредна година МГЕРБ Панагюрище награди най-красивата влюбена двойка по случай романтичния празник – Свети Валентин. Десетки двойки от различни възрасти взеха участие в надпреварата. Желаещите да се включат, трябваше да качат в страницата във Фейсбук снимка, на която са със своята половинка, а фотосът да е придружен с послание. Гласуването продължи до 20.00 ч. снощи. Трите двойки, събрали най-много харесвания, бяха класирани и наградени.

sonq-antimНа първо място с 2551 харсвания се класираха Соня Калпакова и Антим Джунов. Те спечелиха Спа ден за двама в хотел „Каменград”.

Соня споделя за любимия си: „Ти си най-добрият ми приятел, моята най-голяма любов, моето щастие и сбъдната мечта! Обичам и човека в когото се превръщам когато те обичам!“

aleksa-nikolaВторото място заеха Алекса Пърлиева и Никола Раков с 2220 харесвания. Тяхната награда е вечеря за двама в ресторант „Каменград”.

Влюбената двойка заявява: „Любовта е чудо, изкуство, може би дори и лудост, но няма по сладка лудост от това!“ и пожелава на всички да обичат и да бъдат обичани, защото така животът е по – сладък и пълноценен.

mariq-georgiТретото място отиде при Мария Костуркова и Георги Лисков, които събраха 2162 харесвания. Наградата за тях е билети за кино „Модерен театър” за избран от тях филм.

Според Мария „Да Обичаш е нещо… Да бъдеш обичана също е нещо… Да обичаш и да бъдеш обичана е ВСИЧКО!!!!“

gerb-love