Начало Коментари Стани автор

Стани автор

СПОДЕЛИ
restorant

 

Ако имате интересна история, мисли, философия, познания в дадена област, можеш да помогнеш за разнообразието на PIA-news. Условията, за да бъде приет и публикуван вашият материал, са следните:

1. Материалът да е написа грамотно и да налага възможно най-малко редакция. Да е написан на кирилица и добре структуриран.

2. Материали могат да подават както възрастни, така и деца, и ученици. Задължително е материалът да е съпътстван и с някаква снимка, която е направена лично от вас или сте използвали тематични снимки, без да нарушавате авторските права на трети лица.

3. В материалът трябва да са посочени реални източници или ако вие сте автор, тезата ви трябва да е подкрепена с доказателства.

4. Да не се накърнява личното достойнство на трети лица.

5. Да не е реклама.

Ако вашият материал отговаря на горните условия, екипът на PIA-news гарантира публикуването му. Изпращайки вашият материал за одобрение, вие се съгласявате с общите условия на сайта. Материали могат да пращат само регистрирани потребители, които са влезли с профила си. Задължително е да се използват истински имена. В случай, че при регистрацията не сте посочили истинските си имена, напишете ги накрая на материала си. Регистрациите, от които се изпращат материали ще бъдат проверени за реални мейл адреси. Задължително условие е да сте регистриран потребител с реален адрес за връзка.