Начало Общество Стотици посетители се спрели на панагюрския щанд

Стотици посетители се спрели на панагюрския щанд

СПОДЕЛИ

shtanМинистърът на туризма Николина Ангелкова откри 33-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘2016“. Церемонията се състоя в 10:30 часа в Интер Експо Център, град София, съобщиха от пре службата на общината.
В тазгодишното изложение участват над 300 български представители на туристическия бизнес и общини, сред които е и Община Панагюрище, и около 80 участници от цял свят. otkrivНасърчаването на вътрешния туризъм и увеличаването на пътуванията на български туристи в страната е сред основните акценти на изложението.

Щандът на Община Панагюрище е част от националния щанд на Министерството на туризма. Към представянето на община Панагюрище, до този момент, с цел да се запознаят с културно-познавателния туризъм на региона, с представения атрактивен годишен културен календар, с историческото наследство и туристическите дестинации в общината, както и с организираните международните, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали, интерес проявиха стотици посетители на изложението, информират от общината.
Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ се провежда от 11 до 13 февруари 2016 година и е най-мащабния туристически форум в България.