Начало Препоръчани ТК Пангюрище с най-много купи и отличия от турнира за наградите на...

ТК Пангюрище с най-много купи и отличия от турнира за наградите на Община Пазарджик

СПОДЕЛИ

На 23 май в Пазарджик се проведе междузонов турнир за наградите на Община Пазарджик. При изключително добра организация в състезанието взеха участие състезатели от шест области.

 Категориите на състезанието включваха следните възрасти: момчета и момичета до 10 и 12 г и юноши и девойки до 15 г. Представителите на ТК Пангюрище завоюваха най-много купи и отличия.

При 10-годишните купи и златни медали спечелиха Димитър Димитров и Сияна Ралчева. Между отличилите се е и Илия Зубев със сребърен медал, Ема Накова и Ради Захариева са между първите шестима. А най- малката участничка Габриела Машева  се представи добре, като това бе и първото й състезание. Състезанието бе дебют и за Марин Добрев.

При  12 годишните Димитър Димитров и Сияна Ралчева завоюваха бронзови медали, а носител на купата и златен медал стана Матея Генов. Добро впечатление оставиха и Теодор Ненчев и Стефан Цветанков.

При най-големите – 15 г., състезанието премина най-оспорвано, като заслуга за това имаха състезателите от ТК Панагюрище, Гоце Делчев и Масов тенис – Пловдив

След много оспорвани мачове до финала стигнаха Георги Бойчев и Васил Иванов от  Стамболийски. С много технична и нападателна игра победи Георги Бойчев и спечели купата и златния медал.  Бронзов медал спечели Георги Тодореев, а Станислав Метанов игра достойно и се нареди между първите шестима.

Състезанието се проведе в представителната зала „Васил Левски“, като освен купи и медали, всички участници получиха много подаръци и почерпка.

От клуба благодарят на организаторите Веска Папазова и Стоян Кордов, които  предоставиха отлични условия и организация за провеждане на това състезание.