Начало Бизнес Център за красота „Диамант“ – нова дестинация на красотата.

Център за красота „Диамант“ – нова дестинация на красотата.

СПОДЕЛИ
Реклама
финанси

В Център за красота „Диамант“ знаят тайната на женската привлекателност

Хубава прическа, блестяща кожа, красиви ръце и крака, с поддържан маникюр и педикюр…няма спор, че всички тези неща имат огромно влияние върху самочувствието на всяка жена, а доброто настроение и самочувствие рефлектират във всички аспекти на ежедневието.

Повечето от работещите дами обаче са сериозно притиснати от времето в ангажирания си с отговорности дневен график и намирането на време за посещение при фризьор, козметик и маникюрист е истинско предизвикателство.От скоро в Панагюрище обаче има едно място, на което са намерили решение на този проблем. В новооткрития Център за красота „Диамант“ са се постарали клиентите да могат да се възползват от богата гама от услуги – от фризьорство, удължаване и сгъстяване на коса, през козметика, SHR лазерна фотоепилация и подмладяване, терапии за лице, кола маска, маникюр, педикюр, до микроблеидинг, грим, миглопластика, масажи, продажба на професионална козметика и аксесоари.

Тук може да поддържате целогодишно своя равномерен златист тен във вертикален солариум, с висококачествени двуметрови UV лампи.
Собственичката на Центъра Куни Шикова от години е в бизнеса с красота и споделя, че за нея няма нищо по – ценно от усмивката на доволните клиенти. Амбициозната дама се е обучавала по фризьорство и козметика в Италия.
Преди няколко години отваря салон в Панагюрище, а от тази година, отваряики новия Център за красота „Диамант“ тя напрактика разширява дейността си, като предлага на клиентите си повече услуги на едно място
Някои от тях, като SHR лазерна фотоепилация, са иновативни и съобразени с последните тенденции в козметиката.

Центърът предлага ежедмесечни промоции, игри с томболи за клиентите си.

Търсете ги във фейсбук страницата Център за красота ДИАМАНТ – Kuni Shikova

Нашият екип :
Фризьорство, козметика, лазер – Куни Шикова.
Маникюр, педикюр – Златка Щрангова.
Миглопластика, ламиниране на мигли, грим – Йоана Вълкова.
Микроблейдинг – Силвана Георгиева.
Масажи- Пепа Брадестилова

Център за красота „Диамант“ се намира

на улица „Георги Бенковски“ 36

Работно време :

9.00-13.00ч. 14.00-19.00ч.

събота 9.00-14.00ч.

неделя – с предварително записани часове.

Телефон за контакт :0884022134