Начало Общество ВЪЛНУВАЩ И НЕЗАБРАВИМ СПОРТЕН ПРАЗНИК В ДГ „ЗВЪНЧЕ“

ВЪЛНУВАЩ И НЕЗАБРАВИМ СПОРТЕН ПРАЗНИК В ДГ „ЗВЪНЧЕ“

СПОДЕЛИ
Много усмивки, вълнение и емоционални преживявания предизвика у децата и семейната общност спортният празник „Активни, здрави и щастливи“.
Той се осъществи на 09.06.2022 г. благодарение на СК по тенис– Панагюрище, чиито партньор е детската градина в рамките на проекта „Панагюрище –европейски град на спорта 2022“.
Във физкултурния салон под вещото ръководство на треньора Борис Влахов и членове на клуба се проведоха динамични демонстративни изпълнения на тенис на маса, които вдъхновиха и окуражиха присъстващите да се включат активно в последващите упражнения.
На предоставената мобилна професионална тенис маса децата и родителите ентусиазирано и умело повтаряха демонстрираните елементи на спорта и се опитваха с лекота да ги приложат в играта си.
Изключителна енергия, дръзновение и спортен дух съпътстваха футболните прояви и щафетата с медицинска топка в двора на детската градина. Малките спортисти и семействата им участваха с огромно желание и въодушевление в спортните игри. Футболната и медицинската топка и професионалната тенис на маса са ценен дар, който обогати спортния инвентар на „Звънче“.
Събитието показа, че в детската градина растат уверени, силни и устремени към успеха деца и отговорни родители. Щастливите участници в празника споделиха мотивацията си да проявяват непрекъснато двигателна активност в името на здравословния начин на живот. Заредени с позитивни емоции и чудесно настроение, изразиха благодарността, задоволството и възторга си от високия професионализъм, щедростта и вниманието на представителите на СК по тенис гр. Панагюрище.