Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

МАЛКАТА СТЪПКА– 3D Премиера

 Жанр: Анимация, Комедия, Семеен

Държава: САЩ

Дата:30.09.2018 г. (неделя)

Час: 17:00 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

Анимационно приключение за всички възрасти, със звезден актьорски състав и оригинална музика, „Малката стъпка“ преобръща легендите с краката нагоре, след като весел млад йети открива нещо, което е смятал, че не съществува – един човек.Новината за тази „малка стъпка“ предизвиква шум до небесата в обикновеното йети общество, озадачено от това какво друго може да има в света извън тяхното снежно селце, в тази нова история за приятелството, смелостта и удоволствието да си откривател.

„Малката стъпка“ е озвучен с гласовете на Орлин Павлов в ролята на йетито Миго и Камен Асенов в ролята на малката стъпка Пърси. С гласовете си участват още Антоанета Добрева-Векилова – Нети, Филип Аврамов, Кръстина Кокорска – Криста, Христо Димитров и Петър Бонев.

МОНАХИНЯТА2D Премиера

Жанр:  Ужаси, Трилър, Мистери

Държава: САЩ

В ролите: Ингрид Бису, Шарлот Хоуп, Таиса Фармига, Демиан Бичир

Дата:30.09.2018 г. (неделя)

Час: 19:30 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Хорър трилърът „Монахинята“ представя нова мрачна част от вселената на „Заклинанието“, чийто счупили рекордите филми ужасиха зрителите по целия свят.

След като млада монахиня от манастир в Румъния се самоубива, свещеник с опит в екзорсизма и негова послушница на прага на своя последен обет са изпратени от Ватикана да направят разследване. Двамата разкриват сатанинските тайни на ордена.

Рискувайки не само своя живот, но и своята вяра и своите души, те се сблъскват със зловеща сила в лицето на една монахиня и манастирът се превръща в арена на ужасяващата битка между живите и прокълнатите.

ХИЩНИКЪТ3D Премиера

 Жанр:  Ужаси, Фантастика, Приключенски

Държава: САЩ

В ролите: Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейк Бюси, Ивон Страховски, Майк Допуд, Джон Дейвис, Кийган-Майкъл Кей, Джейкъб Трембли, Кайл Стротс, Оливия Мън, Томас Джейн, Бойд Холбрук, Едуард Джеймс Олмос, Алфи Алън, Аугусто Агилера, Бриан А. Принс, Наял Матер, Ксавие Лакроа, Гобриел ЛаБел, Никълас Дукич

Дата:26.09.2018 г. (сряда)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

От отдалечените кътчета на космоса до горите на южна Джорджия, ловът отново започва в експлозивното ново начало на поредицата Хищникът, дело на Шейн Блек. Сега най-жестоките ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-смъртоносни от всякога. А само разнороден екип от бивши войници и професор по еволюционна биология могат да предотвратят края на човечеството.