Начало Култура Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

Вижте програмата на кино „Модерен театър“ за тази седмица

СПОДЕЛИ

 

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ- 3D Премиера
Жанр: Екшън, Фантастика
Държава: САЩ / 2018 /
В ролите: Крис Прат, Гуинет Полтроу, Себастиан Стан, Крис Хемсуърт, Вин Дизел, Бри Ларсън, Джош Бролин, Робърт Дауни-мл., Скарлет Йохансон, Том Холанд, Зоуи Салдана, Бенедикт Къмбърбач
Дата:02.05.2018 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
Дата:04.05.2018 г. (петък)
Час: 19:00 часа
Дата:06.05.2018 г. (неделя)
Час: 19:30 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
След 10 години Танос най-после е на път да събере всички Камъни на безкрайността, за да получи еднолична хегемония над Вселената. А за да го спрат, само Отмъстителите няма да бъдат достатъчни. Затова на помощ идват Пазителите на Галактиката, Доктор Стрейндж, Спайдър-мен и редица други любими супергерои, включително най-новото попълнение от света на Марвел – Черната пантера и неговият антураж.

“Отмъстителите: Война без край“ обединява всички герои, които досега сме гледали в един епичен финал. Но дали ще бъдат готови да пожертват всичко, за да победят най-голямата заплаха, срещу която са се изправяли досега? Ако Танос събере всички шест Камъни на безкрайността, Вселената, която познаваме, ще бъде безвъзвратно променена.
Безпрецедентното киноприключение, продължило десет години и обхващащо цялата филмова вселена на Марвел, ще получи своя завършек в зрелищна и мащабна смъртоносна битка в Отмъстителите: Война без край. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената.

ОТКРАДНАТАТА ПРИНЦЕСА– 2D Премиера

Жанр: Анимация, Комедия, Фентъзи
Държава: Украйна/ 2018 /
Дата:06.05.2018 г. (неделя)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Тази приказна история се e случила в дните на храбрите рицари, красивите принцеси и войнствените магьосници.
Руслан, един странстващ артист, който мечтае да стане рицар, среща очарователната Мила и се влюбва в нея, без дори да подозира, че тя е дъщерята на краля. Но уви, щастието на двамата влюбени не е писано да бъде вечно: злият магьосник, Черномор, се появява с магическа вихрушка и отвлича Мила пред погледа на Руслан, за да отнеме силата на нейната любов.
Без капка колебание, Руслан се впуска в едно опасно приключение, за да спаси открадната принцеса, и преодолява всички препятствия, защото истинската любов е по-силна от магията.