Начало Избори ВМРО-БНД застана зад кандидатурата на Никола Белишки

ВМРО-БНД застана зад кандидатурата на Никола Белишки

СПОДЕЛИ
След проведени обсъждания на общинско и национално ниво, от панагюрската общинска структура на ВМРО-БНД обявиха подкрепата си за кандидатът за кмет Никола Белишки.
 Ето част от мотивите:

„Той е дългогодишен успешен кмет с доказани управленски качества на добре развиваща се община. Направи много за популяризиране приноса на Панагюрище в националната ни история – да си спомним блестящите му речи на националните митинги.

Несъмнено е политик не само на местно, а и на национално равнище създал е и умее да създава делови и лични контакти, които ca от изключително значение за привличане на държавни и корпоративни облаги за общината.

Представител е на най-голямата партия, която е управляваща и е с мнозинство в Народното събрание, а това е от съществено значение при разпределяне на бюджетните средства

Натрупал е изключително богат полезен опит като изпълняващ именно изборната длъжност за която се е кандидатирал.

Той е в оптималната възраст за поста, в отлична форма е,  знае и може, разполага с готов, доказал се управленски екип.

Както се изрази на националното обсъждане евродепутатът Ангел Джамбазки: „Колкото до панагюрци предлага ви се качествена изкуствена колянна става и някаква вероятност за успешно присаждане – но вас не ви боли коляното, защо да го режете?“

„Благодарни сме на ВМРО-БНД за оказаното доверие. Те подкрепиха на общинско и на национално ниво кандидатурата на Никола Белишки за кмет на общината. А председателят на местната им структура, който жителите на общината ни добре познават и като човек, и като професионалист, и като гражданин с активна позиция по важни обществени проблеми, юристът Петър Мулешков е част от нашата листа.
Ние от ПП“ГЕРБ“, в предизборната си кампания, ще работим за мнозинство в бъдещия Общински съвет, за да успеем да превърнем заложените в нашата програма за управление идеи в реалност и да носим пълната отговорност за това. Надяваме се, съвместно с партньорите си от СДС и ВМРО-БНД, да имаме и квалифицирано мнозинство.“ – коментираха във фейсбук от щаба на Никола Белишки.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!