Начало Общество Завърши благоустрояването на три улици в селата Елшица, Левски и Баня

Завърши благоустрояването на три улици в селата Елшица, Левски и Баня

67
1
СПОДЕЛИ
restorant

street

Приключиха ремонтните дейности /пътни работи/ на улица „Черно море“ в село Елшица, улица „Васил Маринов“ в село Левски и улица „Никола Кадийски“ в село Баня, които са част от Инвестиционната програма на Община Панагюрище за 2016 година, съобщиха от общинска администрация.

Ремонтните дейности /пътни работи/ на улица „Черно море“ в село Елшица включваха дооформяне и профилиране на положената в началото на улицата трошенокаменна настилка; изкопни и насипни работи за оформяне на земното легло в останалата част на улицата; монтаж на нови бордюри; полагане и уплътняване трошенокаменна настилка; полагане и уплътняване на неплътна асфалтова смес.

elshitsa

На улица „Васил Маринов“ в село Левски е уплътнена и профилирана положената трошенокаменна настилка и неплътната асфалтова смес. Част от улицата е тупик – от о.т. 193 към о.т. 191.  В участъка на тупика е оформено пътното легло, уплътнена и профилирана положената трошенокаменна настилка и неплътната асфалтова смес, положени са нови бордюри.

 

levski

На улица „Никола Кадийски“ в село Баня е положена и уплътнена трошенокаменна настилка и плътна асфалтова смес, повдигнати са ревизионните и дъждовноприемните шахти.

 

banq

С цел подобряване привлекателността на средата и превръщането й в приятно място за живеене, Община Панагюрище продължава благоустрояването на улици в населените места на територията на община Панагюрище.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Г-н Бележки
    Кога ще се оправи улицата и мястото пред църквата в село Оборище.Срам и резил е да е толкова неугледно това историческо място и туристи,както и гости да ходят в тръни и бурени до църквата.А за площада и сградите около него КОГА ще се погрижите?Иначе адмирации за Панагюрище,но живеещите в село Оборище искаме да живеем по уютно,като някои други села.
    0    0