Начало Избори Желязко Гагов към Никола Белишки: „Нашите избиратели са в Панагюрище, дебатът трябва...

Желязко Гагов към Никола Белишки: „Нашите избиратели са в Панагюрище, дебатът трябва да бъде в Панагюрище!“

СПОДЕЛИ

„Уважаеми г-н Белишки, аз съм жител на община Панагюрище, нашите избиратели са в Панагюрище. Дебатът трябва да бъде в Панагюрище. Аз ще бъда тук, в тази сграда (Читалището – бел.ред), на 26 октомври, от 18:00 часа. Очаквам ви!“ – с тези думи завършва видеообръщанието на независимия кандидат за кмет Желязко Гагов към неговия политически опонент от ГЕРБ Никола Белишки, в отговор на писмото, което вчера той изпрати до Гагов. В него Белишки отправя няколко въпроса, ето как отговори на тях Желязко Гагов:

И така, предложението на независимият кандидат за кмет Желязко Гагов и хората от неговия екип е дебатът за Панагюрище да се проведе на 26 Октомври, от 18.00 ч, в голямата зала на Читалище „Виделина“.

Дебатът да бъде между тримата кандидати за кмет на община Панагюрище, а в него те да изложат своята Визия за управлението на община Панагюрище 2023-2027 г
Входът за граждани ще бъде свободен.
Първите 5 реда ще бъдат запазени и пропорционално разпределени за щабовете и застъпниците на кандидатите, участващи в дебата.
Дебатът ще може да бъде проследен и във Фейсбук. Ще се излъчва на живо в страницата на Желязко Гагов и каналите на местни медии.
Кандидатите за кмет могат да изпратят темите, които желаят да бъдат включени в дебата, на office@gagov.bg, за да се препратят на модератора.
Предложените теми ще бъдат ясни на всички кандидати до 22 октомври. Регламентът ще се уточни с участниците и водещия – дистанциран от страните журналист от София, 2 часа преди началото на дебата.