Начало Общество Зрелостниците от СУ „Нешо Бончев” получиха своите дипломи (ВИДЕО)

Зрелостниците от СУ „Нешо Бончев” получиха своите дипломи (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Абитуриенти бяха отличени от клубовете „Лайънс” и „Ротари”. Беше връчена награда и на името на Стефан Чуклев

На изключително тържествена и наситена с емоции церемония, абитуриентите от випуск 2017 на СУ „Нешо Бончев” получиха своите дипломи за успешно завършено средно образование. На 20 юни голямата зала в Театъра се оказа тясна да побере всички близки, родители и учители на зрелостниците, дошли да споделят с тях този важен ден, изпълнен с радост, но и с малко тъга.

Преди официалната част, тържеството започна с празнична програма.

Емоциите екзалтираха с появата на директора на СУ „Нешо Бончев” Веска Барова, която с нескрито вълнение и блясък в очите се обърна към зрелостниците: „Животът е пред вас и вие притежавате всичко онова, за да станете добри хора. Искам да ви пожелая, след не по-малко от 50 години, да сте живи и здрави, и да можете да кажете: Прекрасен е животът, и си струва всеки ден, всеки час, всеки миг от него. На добър час!”, разчувства с думите си Барова и покани зрелостниците на сцената, където всички да ги видят и съпреживеят техния успех.

Първенец на випуска беше Радка Добрева. Тя получи и награда от Ротари клуб-Панагюрище, връчена от Нистор Хаинов. Хаинов раздаде и сертификати за активна дейност в клуба на Никола Кроснаров, Симона Кръстева, Петър Петкански, Виктория Васева и Стойко Вангелов.

Д-р Николай Николов-президент на Лайънс клуб, връчи наградата от клуба на Даряна Тинкова.

Награда на името на Стефан Чуклев получи Никола Кроснаров.

Зад абитуриентите останаха училищните контролни, изпитвания и закачки. Очаква ги ново поприще, но младите хора бяха категорични, че няма да забравят от къде са тръгнали, няма да забравят и техните учители, които винаги са били до тях и са ги подкрепяли и винаги ще им бъдат благодарни. Със сълзи в очите зрелостниците обещаха, че винаги ще носят духа на своя патрон в сърцата си.

На добър път!

СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА