Начало Култура Панагюрище вече има своя „Звезден клас` 2021“

Панагюрище вече има своя „Звезден клас` 2021“

СПОДЕЛИ
звезден клас
звезден клас

232 деца и младежи от „Звезден клас` 2021“ получиха своите награди

„Асарел-Медет“ утроява сумата, която Община Панагюрище осигурява за инициативите на местните спортни клубове като част от календара на Европейския град на спорта

Официалната церемония по награждаването на деца и младежи с изявени дарби от община Панагюрище “Звезден клас`2020” се състоя за десета година.

232 деца и младежи от общината с изявени дарби в областта на образованието, науката, спорта и изкуствата получиха морално признание за високите си постижения през 2021 година.

Домакини на церемонията бяха кметът Никола Белишки и заместник-кметът Галина Матанова. Сред официалните гости на събитието бяха председателят на Общинския съвет Христо Калоянов и представители на фирмите-партньори на проекта – Бисерка Янева, директор „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД, Даниел Даскалов, директор Дирекция „Администрация“ в „Оптикс“ АД и Мирослав Васевтърговски директор в „Оптикоелектрон “ АД. 

Директорът „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ АД Бисерка Янева стана кръстник на

изявените спортисти

Имам привилегията да отлича шампионите в спорта. Радвам се, че това се случва именно в годината, в която Панагюрище беше избран за Европейски град на спорта. Това е едно забележително постижение, чието осъществяване беше подкрепено от нашата компания и от „Тракийски хотелиери“ – посочи тя, като сподели, че през настоящата година „Асарел-Медет“ утроява сумата, която Община Панагюрище осигурява за инициативите на местните спортни клубове като част от календара на Европейския град на спорта

Наградите в направление „Изкуства”

връчи Даниел Даскалов, директор Дирекция „Администрация“ в „Оптикс“ АД. Винаги съм свързвал изкуството със свободата и затова ще пожелая на децата и младежите, които се занимават с изкуство, да бъдат свободни, да мечтаят и да оставят трайна следа след себе си със своите творби. Преследвайте мечтите си!“, каза  Даскаловпожелавайки на талантите успешно развитие в избраната от тях посока.

На

младите таланти в областта на науката

наградите връчи техническият директор в „Оптикоелектрон“ АД Мирослав Васев. „Бъдещето на Панагюрище е в тези деца и това, което виждам, ме изпълва с гордост. Искам да им пожелая много здраве, много успехи, да дерзаят и да вярват в себе си, защото те ще успеят!“ – посочи той.

 

В празничната програма се включиха с демонстрации възпитаници на клуба по кикбокс с треньор Здравко Еров, а изпълненията на сладкогласните Надежда Ковачева, Лора Куруджиева и Кристина Гочева предизвикаха бурни аплодисменти. Водеща на церемонията бе Магдалена Джолова.

Снимки от събитието можете да видите тук.

звезден класзвезден класзвезден клас

Панагюрище вече има своя „Звезден клас“ за 2018 година (ВИДЕО)

280 даровити деца и младежи ще заблестят в “Звезден клас’2016” тази вечер

250 талантливи деца на Панагюрище заблестяха в „Звезден клас 2015“