Начало Общество Бащата на насилената Ирена се закани, че ще потърси сметка за обвиненията...

Бащата на насилената Ирена се закани, че ще потърси сметка за обвиненията и клеветите на адвокатката на Евстаиев

26
0
СПОДЕЛИ
restorant

Дъщеря ми мисли още по детски, тя думи като секс не употребява и никога не е давала индикации, че е дотам узряла, че да се заглежда.

beluhov

„Адвокат Колчева говори това, което й изнася, но ще видите какво ще й се случи в понеделник. Ще й бъде потърсена сметка за обвиненията и клеветите срещу трети лица“, закани се Георги Белухов пред „България Днес“.  Бащата на 16-годишната ученичка Ирена е възмутен заради интервюто на адвоката на Иван Евстатиев – Ташкена Колчева, в което тя категорично твърди, че ученичката лъже и е правила доброволен секс с похотливия кмет. Той е категоричен, че дъщеря му не трябва да се среща очи в очи с кмета Евстатиев и ще направи всичко възможно да предотврати това. Той смята, че очната ставка може да влоши психическото й здраве.

Според адвокат Колчева Ирена често е търсила Евстатиев по телефона „Има 14 позвънявания от 1 да 15 януари т.г., сочи телефонната разпечатка“ бе заявила тя пред БЛИЦ.

Точно обратното на думите на адвокат Колчева е. Не дъщеря ми, а кметът Евстатиев я е преследвал през целия януари – чрез приятелки, след училище и така нататък“, ядосва се бащата Белухов, но е убеден, че присъда за похотливия кмет ще има със сигурност.

„Ще бъде осъден, не се съмнявам в това. А интервюто на адвокат Колчева е безпомощен опит, последен признак за живот на защитата им“, казва Белухов пред „България Днес“.