Начало Без категория Хотел&СПА „Каменград“ с нова престижна награда от форум в Хисаря

Хотел&СПА „Каменград“ с нова престижна награда от форум в Хисаря

СПОДЕЛИ

SONY DSCНова престижна награда за отличните  си възможности за СПАи релакс получи четиризвездният   „КАМЕНГРАД” ХОТЕЛ&СПА, гр. Панагюрище.  Българският съюз по балнеология и СПА туризъм отличи СПА & Уелнес центъра на комплекса в категорията „Иновативна СПА концепция” в рамките на Годишните награди за иновации `2014г. Церемонията по награждаването бе част от Първия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, който се проведе на 28 и 29 май в Хисаря.

В надпреварата за отличията участваха най-реномираните хотелски комплекси от цялата страна.  Експертното оценяване протече в редица
направления, сред които описание и цел на създадената СПА иновация, процес на развитието й, постигнати  и измерими резултати и други.

При силна конкуренция „КАМЕНГРАД“ ХОТЕЛ&СПА извоюва заслужено признание и получи възможността да кандидатства за Европейските награди за иновации, присъждани от Европейската СПА асоциация.

„Каменград” ХОТЕЛ & СПА е носител на „Златен приз“ за най-добър СПА хотел за 2012 г, присъден от списание „Туризъм и отдих“, както и победител в категория „СПА & Спорт” по време на международната конференция „СПАА 2014”. Отличията са комплексен атестат за постигната висока култура на обслужване, професионален мениджмънт и създаване на добър имидж на България.

От ръководството на „Тракийски хотелиери“ ЕООД съобщиха, че клиентите могат да очакват нови атрактивни оферти за селектирани СПА процедури от СПА центъра на комплекс „КАМЕНГРАД“ и през летния сезон.