Начало Бизнес Международният женски клуб – София отличи „Асарел-Медет“, „Уни Хоспитал“ и „Тракийски хотелиери“

Международният женски клуб – София отличи „Асарел-Медет“, „Уни Хоспитал“ и „Тракийски хотелиери“

СПОДЕЛИ

Дружествата подкрепиха „Благотворителен базар 2018“ , събрал 383 525 лв. за благородни каузи

Награда за подкрепа на благородни каузи получиха панагюрските компании „Асарел-Медет“, „Уни Хоспитал“ и „Тракийски хотелиери“. Отличието бе връчено от ръководството на Международен женски клуб – София на 28 януари по време на благодарствено парти, организирано от организацията в столичния хотел „Метрополитен“.
„Радвам се, че подкрепяме инициатива, която обединява хората. Когато има желание, има и начин“, заяви при получаването на наградата Цвета Величкова, директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“, която благодари за признанието от името на трите дружества. С тяхна подкрепа на 2 декември миналата година Дамският клуб организира двадесет и четвъртото издание на традиционния благотворителен базар.
В софийския Интер Експо Център дамите, предимно от дипломатическите мисии в страната ни, представиха ръчно изработени продукти, деликатеси от националните кухни, характерни за родните им държави облекла и сувенири. Събитието предизвика огромен интерес и успя да събере над 380 000 лева. В инициативата се включиха дами от повече от 60 държави, а според оценката на организаторите базарът е бил едно малко околосветско пътешествие.
Събраните средства вече са разпределени за подкрепа на множество образователни, социални и здравни каузи, насочени предимно към деца с увреждания, лишени от родителска грижа или в неравностойно социално положение.