Начало Здраве Предстои второто издание на “Здравей, Здраве!” – Панагюрище 2018

Предстои второто издание на “Здравей, Здраве!” – Панагюрище 2018

СПОДЕЛИ

Панагюрище ще е домакин на второто издание на фестивала “Здравей, Здраве!” – Панагюрище 2018. Инициативата има за цел да популяризира здравословния начин на живот. Фестивалът ще се проведе на 20 и 21 октомври, в хотел „Каменград“, зала „Асарел“ и зала ”Луда Яна”. Всички посетители ще имат възможността да чуят лекции и участват в практики на тема здраве, здравословен начин на живот и естествени методи на лечение.

ПРОГРАМА

20 октомври – хотел „Каменград”- зала”Луда Яна”

10,00-10,15 Откриване
10,15-11,30 Лекция :Човешкото тяло – огледало на душата – лектор д-р Светла Балтова
11,30-12,00 Паневритмичните упражнения за осъзнаване на тялото-практика,водещ
д-р Светла Балтова
12,00 – 13,00 Лекция „Живот без диети”- с писателя Георги Жеков
13,00-14,00 Обедна пауза
14,00-16,00 Приложна лечебна радиестезия – иновативни български квантови устройства в помощ на човешкото здраве, с Вълко Чобанов

21 октомври – хотел „Каменград” – зала „Асарел”

10,00-11,30 Родът и предците ни-наша сила,наша опора и съдба – лектор и водещ практиката Аида Марковска
11,30-12,30 Богатството ми приляга – лектор Ваня Кънева
12,30-13,00 Практика по темата с водещи Ваня Кънева и Аида Марковска
Закриване на фестивала

Популяризирането на здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве – тази задача си поставят преди 8  години група хора от Пловдив, слагайки началото на фестивала „Здравей, Здраве!“.  Те превръщат в своя кауза намерението да се провокира интересът на хората към природосъобразния начин на живот. Идеята на фестивала е да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът се превръща в трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.
През годините идеята излиза извън рамките на Пловдив и фестивалът гостува в Габрово, Кърджали, Тетевен, Русе, Търговище, Варна, Стара Загора, a миналата година за първи път е в Панагюрище.

Не пропускайте второто му издание.

Входът е безплатен!