Начало Любопитно Синът на Теодор Салпаров се запозна с Панагюрското съкровище

Синът на Теодор Салпаров се запозна с Панагюрското съкровище

286
0
СПОДЕЛИ

Малкият син на волейболният национал Теодор Салпаров – Максим – се е запозна с Панагюрското златно съкровище. Това става ясно от публикация на майката на мъника – актрисата от хитовия сериал на NOVA – „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева.

Тя сподели, че е завела мъника в Исторически музей в Панагюрище, а от снимката се вижда, че Максим гледа с повишено любопитство находката, която блести пред него.

„Максим се запозна с Панагюрското златно съкровище. Както виждате е искрено възхитен! Музеят беше почти празен и освен нас, другите посетители бяха чужденци. Оригиналното съкровище се съхранява в столицата и пътува често по света, защото интересът към нашите исторически ценности е по-голям в чужбина, отколкото у нас. Това силно ме натъжава. Все пак, ако някой още не е виждал една от най-голямите ни исторически гордости – Историческият музей в гр. Панагюрище ви очаква!“, написа актрисата.

Припомняме, че Максим се появи на бял свят на 3 юни. Той е първа рожба за Паскалева, докато либерото има и по-голям син – Георги, който е на 10 години.

Източник: https://gong.bg

 

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/