Начало Развлечение Соня Немска впечатли зрителите на “Планета” с “Като стъкло”

Соня Немска впечатли зрителите на “Планета” с “Като стъкло”

79
0
СПОДЕЛИ
restorant

Режисьор на видеото е Людмил Иларионов – Люси, а лентата е заснета във филмовото студио на UFO в Долна Малина

Соня Немска изненада приятно своите почитатели с новия си музикален проект – “Като стъкло”. Той бе представен премиерно вчера в ефира на телевизия “Планета HD” и в Planeta Official в Youtube. Часове след премиерата на песента меломаните не спираха да коментират, че изпълнителката се е постарала този път да представи наистина интересен и стойностен проект с впечатляващ видеоклип.

“Това е най-добрия клип на Соня Немска от 2000 година до сега! Браво на Соня за добре подбраната този път песен, която е изпяла по един леко нетипичен за нея начин. Браво на човека, който е снимал клипа, показал е Соня в една друга светлина – по женствена и по арт”, “Страхотна, различна, качествена, класна! Този път Соня Немска уцели правилния проект, който ще се хареса, не защото е в комерсиалния ритъм, а заради професионалният поглед върху него, далеч от “поточната линия” на други “хитове” – това са само част от оценките, които можеха да бъдат открити във виртуалното пространство.

Соня Немска е много щастлива, че “Като стъкло” се приема толкова добре от почитателите й, защото е вложила много усилия да се получи един наистина стойностен и хитов проект. Песента е по музика Йорданчо Василковски – Оцко и текст на Мариета Ангелова.
Режисьор на видеото е Людмил Иларионов – Люси, а лентата е заснета във филмовото студио на UFO в Долна Малина. Соня Немска се превеплъщава в ролята на ледената кралица, а впечатляващ декор допълва цялостния замисъл на екипа.
В една от визиите гримьорката Грета Великова се е постарала певицата да бъде “вледенена” като една истинска ледена кралица, а за цялостния й стайлинг се погрижиха Августина Маркова – Тути /стил/, Джулия Ангелова /грим/ и Рени Донева /коса/.

Източник: http://planeta.tv/