Начало Общество Цветя и панихида в памет на жертвите на комунистическия режим

Цветя и панихида в памет на жертвите на комунистическия режим

СПОДЕЛИ

img_3759 small

В Деня за почит и признателност към жертвите на комунизма – 1 февруари, пред паметника на Райна Княгиня, с минута мълчание и поднасяне на цветя бе почетена паметта на загиналите в борбата срещу терора на тоталитарната власт.

 

От 17.00 часа в църквата “Св.Въведение Богородично” пък ще бъде отслужена Панихида за жертвите на комунистическия терор в Панагюрския край.

1 КОМЕНТАР

  1. Какво означава понятието – „Почит и признателност към жертвите на комунизма“? В отсъствието на Закон определящ комунизма като престъпна дейност спрямо човечеството, т.е. понятие адекватно на фашизма, „почитта и признателността към жертвите на комунизма“ силно се обезличава.Погледнете водещите олигарси в България и посочете поне един, който да не се е „облажил“ от близостта си с почетни дейци на КОМУНИЗМА. Преходният процес към демокрацията,който все още е в началната си фаза минава под диктата на свързаните с комунизма личности. Псевдо „приватизатори,предприемачи, бизнесени, работодатели“, се възползваха от началният си комунистически старт и станаха „богати демократи“ влияещи върху съществуването на обикновеният българин. За каква почит става въпрос от тези „демократи“ към жертвите на комунизма? Днес, тези „демократи“ са готови на всичко, за да бъдат близки до властта и продължат облажването си -за сметка на националните богатства и труда на обслужващите ги подвластни българи.Тези псевдо демократи поддържат мита – КРОТУВАШ И ХИТРУВАШ ЗА ДА СъЩЕСТВУВАШ!
    За дълбоко съжаление, това е в момента ДЕМОКРАЦИЯТА в Република България!




    0



    0